Werken aan jezelf loont de moeite!

Welk thema je ook kiest bij de aanvang van een privéles, de doelstelling is steeds: zich meer bewust te worden van lichaam en geest. In een privéles werken we steeds in functie van je persoonlijke doelstellingen.

LichaamshoudingLoop je wel eens rond met opgetrokken schouders? Je hoofd en schouders naar voren gebogen? Sta je vaak rechtop met een holle rug en je buik naar voren? Krijg je af en toe opmerkingen over je lichaamshouding? 

 

We zijn ons vaak bewust dat we moeten werken aan onze lichaamshouding. Toch lukt het ons niet altijd om doorheen onze levensloop een goede lichaamshouding te behouden . Lichaamsbesef, bewustwording en interne motivatie dragen bij tot het bewuster omgaan met deze houding. 

 

Tijdens een sessie oefen je bewegingen en standen die je onmiddellijk de lichamelijke feedback geven die je nodig hebt ter bevordering van een goede lichaamshouding.

Prive Training Sessie 

Wat is je doelstelling?

Begin vandaag nog!

Mentale HoudingMaak jij je vaak zorgen? Loop je vaak te piekeren en heb je moeite om gedachten los te laten? Anticipeer je vaak op gebeurtenissen waarbij je het ergste verwacht? 

 

Wellicht zijn er redenen genoeg om dit gedrag te verklaren maar wat doe je er aan? Ook al ben je je bewust dat piekeren een energierovende bezigheid is, toch blijft je het doen. Vaak is dit gedrag alom vertegenwoordigd in onze omgeving, 

waardoor we het vaak als normaal gaan beschouwen. Angst, zorgen, stress zijn aspecten die voortkomen uit een onvermogende mentale houding.

Tijdens een privésessie word je bewust van welke mentale houding voor jou werkt en welke houding er tegen jou werkt. Aan de hand van bewegingen leer je luisteren naar de feedback van je lichaam en de omgeving om zo steeds meer naar een vermogende mentale houding te groeien.

Gezond bewegen
 
Voel jij de nood om extra te gaan bewegen? En als je dat doet, is dat dan zowiezo gezond? Heb je voor jezelf een duidelijk beeld van hoe je daad-werkelijk beweegt ten gunste van je gezondheid?
 
Wanneer we gaan bewegen zonder voldoende bewustzijn van onze lichaamshouding en onze mentale houding stappen we in een gevaarlijke trend. Kwaaltjes, blessures, weinig resultaat, matige uithouding, burnout, worden dan zeer reële mogelijkheden.
 
In dit traject herontdek je beweging terug van aan de basis. Alsof je jaren hebt rondgelopen op deze Aarde met je lichaam en nu pas de gegruiksaanwijzing gaat lezen.